Al onze onderzoeken zijn op afspraak. U kunt een afspraak voor bloedafname maken via de button hierboven.

Inleveren van bijvoorbeeld urine of ontlasting kan wel zonder afspraak, behalve in Asten.

Lees voor uw bezoek de informatie op onze homepage.

Belangrijke informatie voor uw bezoek aan Diagnostiek voor U

U kunt alleen op afspraak bij ons terecht, maar niet al onze locaties zijn open. Het kan dus zijn dat u verder moet reizen dan u gewend bent. Hier vindt u het actuele overzicht van locaties die open zijn. 

Update 27 juli: telefonische bereikbaarheid - Het is op dit moment erg druk aan de telefoon, waardoor de wachttijd kan oplopen. Onze excuses hiervoor. Wij adviseren u 's middags te bellen, dan is het doorgaans minder druk. Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. 

Afspraak maken
Een afspraak maken voor bloedafname kan direct online.
Voor de overige onderzoeken kunt u ons bellen om een afspraak in te plannen: 088 – 21 41 149.

Wilt u alleen urine, ontlasting, een coronatest of andere materialen voor laboratoriumonderzoek inleveren? Dan kunt u zonder afspraak tijdens openingstijden terecht bij onze locaties die open zijn. Alleen voor Diagnostiek voor U Asten moet u wel een afspraak maken. 

Kom alleen naar uw afspraak
Er zijn natuurlijk situaties waarbij dit niet mogelijk is. In dat geval vragen wij uw begeleider buiten of in de auto te wachten tot u klaar bent. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat onze patiënten met voldoende afstand van elkaar in de wachtruimte kunnen plaatsnemen. 

Maatregelen op de locatie
Alle locaties van Diagnostiek voor U die open zijn, zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Verder vragen wij u het volgende:

• desinfecteer uw handen bij binnenkomst
• volg de aanwijzingen van het personeel op
• volg de aangegeven looproutes in de wachtruimte
• gebruik het toilet alleen bij hoge nood

Het laatste nieuws

Telefonische bereikbaarheid

Op dit moment is het druk aan de telefoon. Wij adviseren u het op een later moment nog eens te proberen. Een afspraak maken voor bloedafname kan ook e...

Partners

Keurmerken en certificaten

Afspraak maken?

Voor bloedafname kunt u via de knop in de menubalk online een afspraak maken. Voor overige onderzoeken kunt u ons bellen:
040 - 21 41 149

Kom indien mogelijk alleen naar uw afspraak.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlDiagnostiek voor U is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering