Altijd dichtbij U
Home > Werken bij > Vacatures

Vacatures

Diagnostiek voor U is een toonaangevend eerstelijns diagnostisch centrum met ruim 130 vestigingen in Oost-Brabant en Limburg waar kwaliteit, nauwkeurigheid, snelheid en een klantgerichte, persoonlijke benadering centraal staan. Diagnostiek voor U neemt een belangrijke plaats in binnen de gezondheidszorg en werkt intensief samen met andere zorgverleners. Diagnostiek voor U beschikt over een modern laboratorium voor bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoeken kunnen cliënten terecht voor diverse medisch diagnostische onderzoeken (biometrie, beeldvormende diagnostiek en zwangerschapsecho’s), advies- en ondersteuning en sturingsinformatie. Bij Diagnostiek voor U werken ruim 500 medewerkers. Wij zijn een inventieve en flexibele organisatie, die continu inspeelt op de ontwikkelingen in de zorgmarkt.

Openstaande vacatures

Manager Centrum voor Huisarts en Specialist
Solliciteer tot: 15-09-2015

Vier initiatiefnemers, te weten Zorggroep De Ondernemende Huisarts (DOH), Praktijkondersteuning Zuidoost-Brabant (PoZoB), Stichting Gezondheidscentra Eindhoven (SGE) en Diagnostiek voor U hebben  besloten hun kennis en kunde te bundelen voor het ontwikkelen en exploiteren van Centrum voor Huisarts en Specialist. Dit centrum biedt een samenhangend zorgaanbod voor huisartsen die behoefte hebben aan een specialistisch meekijkconsult, hetzij fysiek of schriftelijk, bij de behandeling van hun patiënt. De missie van Centrum voor Huisarts en Specialist is het leveren van specialistische consultatie en advies voor de patiënt aan de eigen huisarts op een comfortabele, efficiënte en kosteneffectieve wijze. Alleen indien noodzakelijk vinden er door de eigen huisarts doorverwijzingen plaats naar de tweedelijnszorg.

Voor het op te zetten centrum in Eindhoven is er een vacature voor een Manager centrum voor Huisarts en Specialist, voor 24 - 36 uur per week.

Meer over Manager Centrum voor Huisarts en Specialist