Altijd dichtbij U
Home > Werken bij > Vacatures

Vacatures

Diagnostiek voor U is een toonaangevend eerstelijns diagnostisch centrum met ruim 130 vestigingen in Oost-Brabant en Limburg waar kwaliteit, nauwkeurigheid, snelheid en een klantgerichte, persoonlijke benadering centraal staan. Diagnostiek voor U neemt een belangrijke plaats in binnen de gezondheidszorg en werkt intensief samen met andere zorgverleners. Diagnostiek voor U beschikt over een modern laboratorium voor bloed- en urineonderzoek. Naast laboratoriumonderzoeken kunnen cliënten terecht voor diverse medisch diagnostische onderzoeken (biometrie, beeldvormende diagnostiek en zwangerschapsecho’s), advies- en ondersteuning en sturingsinformatie. Bij Diagnostiek voor U werken ruim 500 medewerkers. Wij zijn een inventieve en flexibele organisatie, die continu inspeelt op de ontwikkelingen in de zorgmarkt.

Openstaande vacatures

Junior onderzoeker
Soliciteer tot: 18-04-2014
Wij zijn voor de periode van 01-05-2014 tot 01-04-2015 voor de afdeling Meetpunt Kwaliteit op zoek naar een Junior onderzoeker (min. 24 uur - max. 32 uur per week).
Meer over Junior onderzoeker
Medewerker bloedafname
Soliciteer tot: 21-04-2014
Wij zijn op zoek naar een medewerker bloedafname, op basis van een min-max contract van 6 tot 12 uur (minimaal 3 ochtenden).
Meer over Medewerker bloedafname