Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Actuele informatie over het coronavirus

Update 5 april: Tijden voor inleveren van urine, ontlasting of ander materiaal voor laboratoriumonderzoek aangepast en voor Diagnostiek voor U Asten is wel een afspraak nodig

De tijden waarop u materiaal voor laboratoriumonderzoek, zoals urine en ontlasting, kunt inleveren zijn voor een aantal locaties aangepast. De meest actuele openingstijden vindt u in het overzicht in het update-blok hierboven. 

Wilt u de materialen afgeven bij Diagnostiek voor U in Asten? Dan moet u - in tegenstelling tot de andere locaties - wel een afspraak maken. Bel hiervoor naar 040 - 21 41 149. 
 

Lees hieronder onze update van 23 maart: 

Inleveren van urine, ontlasting of ander materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak

Het inleveren van urine, ontlasting of ander materiaal voor onderzoek kan vanaf vandaag zonder afspraak, op een beperkt aantal locaties. De precieze locaties vindt u op de beginpagina van deze website. Lees dit bericht goed door, zodat u weet op welke locatie u terecht kunt en wanneer en welke voorzorgsmaatregelen hier gelden. 

Voor alle andere onderzoeken heeft u een afspraak nodig. Bel om een afspraak te maken naar: 040 - 21 41 202. 

Verder blijft ons advies: kom alleen naar uw afspraak. Is dat niet mogelijk? Dan vragen wij uw begeleider om buiten op u te wachten. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat onze patiënten met voldoende afstand van elkaar in de wachtkamer kunnen plaatsnemen.
 

Lees hieronder onze update van 19 maart: 

Kom zo veel mogelijk alleen naar onze locaties
Voor al onze onderzoeken geldt dat u een afspraak moet maken, ook voor bloedafname en röntgenonderzoek. Om een afspraak te maken, belt u naar 040 – 21 41 202.

Heeft u een afspraak? Kom dan alleen naar onze locatie. Is dit niet mogelijk? Dan vragen wij uw begeleider om buiten te wachten tot u klaar bent. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat onze patiënten met voldoende afstand van elkaar in de wachtkamer kunnen plaatsnemen.  


Lees hieronder onze update van 17 maart: 

Diagnostiek voor U sluit groot deel locaties
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij een aantal locaties gesloten. Alle onderzoeken vinden alleen nog plaats op afspraak, op een aantal aangewezen locaties. Dat geldt zowel voor bloedafname als voor alle overige onderzoeken.

Om de kans op besmetting zoveel mogelijk te beperken, vragen wij u uw bezoek als het mogelijk is uit te stellen. Wilt u toch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040 – 21 41 202.

Heeft u een afspraak en krijgt u in de tussentijd klachten, zoals hoesten, snotteren, keelpijn, lichte verhoging, koorts of koortsig gevoel? Dan vragen wij u vriendelijk de afspraak alsnog af te zeggen.


Lees hieronder de update van 12 maart:

Aantal locaties uit voorzorg gesloten
Diagnostiek voor U/De Bloedafname/Trombosedienst Regio Eindhoven heeft vanaf 9 maart een aantal locaties voor bloedafname uit voorzorg gesloten. In vervolg op het advies van het RIVM blijft een aantal van onze medewerkers met klachten als hoesten of verkoudheid uit voorzorg thuis om de kans op besmetting met virussen voor zichzelf, maar ook voor u, te verminderen. Voor een aantal locaties betekent dit dat er nu te weinig personeel is. Deze locaties zijn daarom tijdelijk gesloten.

Op onze locatiepagina’s ziet u of uw locatie gesloten is. Daarbij geven we ook aan op welke locatie in de buurt u wel terecht kunt. 

Voorzorgsmaatregel
Bij geen van de medewerkers bestaat het vermoeden dat zij besmet zijn met het coronavirus. Het gaat hier puur om een voorzorgsmaatregel. U kunt gewoon een bezoek brengen aan onze locaties. Wel vragen wij u rekening te houden met het volgende: heeft u last van luchtwegklachten zoals hoesten of kortademigheid of heeft u koorts? Dan vragen we u geen bezoek te brengen aan een bloedafnamelocatie.