"Handig zo’n geheugensteuntje voor mijn jaarlijkse controle"

SMS herinnering voor uw afspraak

Voor Harry, van ons

Bloedafname en onderzoeken in zorgcentrum Kempenhof Valkenswaard

Vanaf 28  november kunnen inwoners van Valkenswaard en omgeving voor bloedonderzoek (De Bloedafname) en diverse andere onderzoeken (Diagnostiek voor U) terecht op de nieuwe locatie in zorgcentrum Kempenhof (Antwerpsebaan 3). De huidige locatie aan de Torenstraat komt daarmee te vervallen. 

Gastvrij en op maat
De prikpost en onderzoeksruimtes worden gerealiseerd op de begane grond van zorgcentrum Kempenhof.  Anke van Hout, relatiemanager Diagnostiek voor U: “Dankzij de verhuizing naar Kempenhof kunnen inwoners van Valkenswaard voortaan ontvangen worden in een gastvrije omgeving met uitstekende faciliteiten voor bloedafname en diverse onderzoeken zoals hartfilmpjes en longfunctieonderzoek ”.

Zorgcentrum Kempenhof, een locatie van zorgorganisatie Valkenhof in Valkenswaard, is goed bereikbaar. Cliënten die met de auto komen, kunnen gratis parkeren vóór de deur, of met een parkeerschijf in de blauwe zone naast het zorgcentrum. Met een aanvraag van de huisarts kunnen mensen er dagelijks van 7.30 tot 10.00 uur zonder afspraak terecht voor bloedonderzoek. Overige onderzoeken zoals hartfilmpjes zijn op afspraak.

Vanaf januari 2017 ook radiologische echo’s
Vanaf 2 januari volgend jaar wordt het aanbod van onderzoeken op locatie Kempenhof verder uitgebreid met radiologische echo’s. Deze worden uitgevoerd door radiologen van Diagnostiek voor U. De uitslagen worden – afhankelijk van het soort onderzoek - binnen 1 tot 3 dagen naar de huisarts gestuurd, zodat patiënten snel een uitslag hebben.

Huisartsenpost Valkenswaard 
Ook de Huisartsenpost Valkenswaard (SHoKo) verhuist mee naar zorgcentrum Kempenhof. De huisartsenpost is open op zaterdag en zondag, van 08.00 – 20.00 uur. Bewoners van Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft kunnen terecht op deze huisartsenpost. Alle huisartsen uit Valkenswaard en Dommelen zijn aangesloten bij SHoKo. De huisartsenpost is alleen te bezoeken na een afspraak via telefoonnummer: 0900 – 20 49 220.