"Ik kan morgen al terecht voor een filmpje van mijn hart"

Korte wachttijden voor onderzoeken

Voor Chardella, van ons

Diagnostiek voor U en het coronavirus

In de Chinese stad Wuhan is een uitbraak van een nieuw coronavirus dat leidt tot veel zieken en zelfs sterfgevallen. De Chinese autoriteiten zijn druk bezig het coronavirus en de bron van de besmettingen te onderzoeken. 

Geen éxtra voorzorgsmaatregelen
Op dit moment zijn er in Nederland geen gevallen bekend van mensen die besmet zijn met het virus. Wij nemen daarom nu geen éxtra voorzorgsmaatregelen in acht naast de voorzorgmaatregelen die normaal gesproken al gelden op het gebied van hygiëne en veiligheid. Mocht het coronavirus in Nederland opduiken, dan stellen wij onze voorzorgsmaatregelen waar nodig direct bij.

Denkt u dat u besmet bent met het coronavirus?
Bent u bijvoorbeeld onlangs in China geweest? Of heeft u contact gehad met iemand die daar is geweest? Neem dan direct contact op met uw huisarts als u last heeft van de volgende symptomen: longklachten, kortademigheid en koorts. 

Meer informatie over het coronavirus
Voor uitgebreide actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Zodra er reden is om aan te nemen dat wij onze voorzorgsmaatregelen moeten aanscherpen, leest u daar meer over op onze website.