Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Diagnostiek voor U vertrekt per 1 januari 2021 uit Panningen

Nog tot en met 31 december kunt u in het Pantaleon in Panningen op afspraak terecht voor bloedafname of een van onze andere onderzoeken. Vanaf 1 januari neemt VieCuri Medisch Centrum onze ruimtes in het Pantaleon over en verhuist gefaseerd de regiopoli Peel en Maas naar deze locatie.

Update 21 december: op verzoek van VieCuri blijven wij tot eind maart 2021 in het Pantaleon om radiologische echo’s uit te voeren. Meer hierover leest u in het nieuwsbericht.  

Waarom Diagnostiek voor U vertrekt
Op dit moment leveren zowel Diagnostiek voor U als VieCuri vanuit Panningen eerstelijns diagnostiek. Maar sinds 1 januari 2020 heeft VGZ VieCuri aangewezen als regievoerder (verantwoordelijke) voor eerstelijns diagnostiek in de regio Noord- en Midden-Limburg. Door dit regievoerderschap hebben Diagnostiek voor U en VieCuri in goed overleg besloten dat wij vanaf 1 januari 2021 stoppen met onze dienstverlening in Panningen.

Verhuizing VieCuri naar Pantaleon
De dienstverlening die in de huidige regiopoli van VieCuri plaatsvindt, gaat in zijn geheel over naar het Pantaleon. Denk hierbij aan radiologie, bloedafname, spreekuren van diverse specialismen en ECG. De verhuizing vindt gefaseerd plaats in de eerste helft van 2021. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar www.viecuri.nl.