Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Dienstverlening Diagnostiek voor U en De Bloedafname gaat door

Diagnostiek voor U en De Bloedafname hebben de afgelopen periode diverse maatregelen genomen om de veiligheid van patiënten en medewerkers op de verschillende locaties te garanderen. Hierdoor kan tijdens de huidige lockdown de dienstverlening gewoon doorgaan voor personen zonder coronagerelateerde klachten, maar ook voor positief geteste personen en voor diegenen die in quarantaine zitten.

Alle locaties in de regio blijven open, speciaal spreekuur op de Stratumsedijk
Al onze locaties zijn toegankelijk voor patiënten zonder coronagerelateerde klachten. Doordat wij op afspraak werken, zijn er nooit te veel mensen in een ruimte en hoeven patiënten nooit lang te wachten voor ze aan de beurt zijn.

Vanaf donderdag 17 december starten wij op onze locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven met een zogenaamd isolatiespreekuur. Dit spreekuur is bedoeld voor patiënten:

  • die minder dan 8 dagen voor hun afspraak positief getest zijn op COVID-19, óf
  • die op het moment van hun afspraak in quarantaine zitten
  • én voor wie de zorg niet uitgesteld kan worden tot ze beter zijn of uit quarantaine mogen.
     

Het spreekuur geldt voor bloedafname, röntgenonderzoek, radiologische echo’s, gynaecologische en zwangerschapsecho’s. Patiënten kunnen hier op dinsdag en donderdagmiddag op afspraak terecht. Door hiervoor een aparte ingang te gebruiken is deze patiëntenstroom volledig gescheiden van de andere patiënten waardoor wij ieders veiligheid kunnen garanderen.  

Een afspraak voor dit spreekuur kunt u telefonisch (en dus niet online) maken via telefoonnummer 088 – 21 41 149.