Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Diagnostiek voor U verzorgt bloedsuikermeting tijdens fittesten Den Bosch

Om het bewustzijn van de gezondheid onder de oudere Bosschenaren te vergroten organiseerde de gemeente ’s-Hertogenbosch in samenwerking met verschillende (gezondheid)organisaties, waaronder Diagnostiek voor U, een aantal fittesten. Afgelopen 13 april vond de aftrap van dit nieuwe terugkerende evenement plaats op het sportpark Hambaken bij voetbalvereniging OSC'45. Daarna vond op 20 april de tweede fittest plaats op het moderne hockeycomplex van HC ’s-Hertogenbosch aan de Oosterplas.

Bosschenaren in de leeftijd 60+ werden uitgenodigd om deel te nemen aan de fittesten. De fittesten bestonden deze keer uit verschillende kleine workshops en testjes gevarieerd van hand-oogcoördinatie tot aan het meten en berekenen van het BMI (Body Mass Index). Diagnostiek voor U verzorgde tijdens dit evenement de bloeddruk- en bloedsuikermetingen. Samen met de resultaten van de bloeddruk- en bloedsuikermeting en de andere uitkomsten uit de fittest werd de fitheid van de deelnemers in kaart gebracht, waarna zij een aanbod ontvingen om hun fitheid te onderhouden en te verbeteren.  

De samenwerking van de betrokken organisaties heeft ervoor gezorgd dat de aftrap van dit evenement zeer geslaagd was. Met het oog op de ouderenzorg zal Diagnostiek voor U vaker bij deze activiteiten betrokken zijn. Benieuwd bij welke evenementen Diagnostiek voor U nog meer te vinden is? Houd de website in de gaten voor meer informatie!