Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Gevaccineerd? Ook dan blijven alle coronamaatregelen van kracht

De komende tijd krijgen steeds meer mensen een vaccinatie tegen COVID-19. Hiermee zijn zij geheel of gedeeltelijk beschermd tegen het coronavirus. Toch blijven tot nader order alle adviezen en richtlijnen rond corona onverminderd voor iedereen van kracht, dus ook voor degenen die gevaccineerd zijn. Wij volgen hierin het advies van het RIVM. 

De vaccinatie beschermt tegen ziek worden door het coronavirus. Zeven dagen na de tweede vaccinatie is ruim 95% van de gevaccineerden beschermd, maar dus nog niet iedereen. Ook is niet bekend of de vaccinatie ervoor zorgt dat je anderen niet meer kunt besmetten. In het belang van onze patiënten en medewerkers nemen wij daarom het zekere voor het onzekere. 

Voorbereiden op uw bezoek aan Diagnostiek voor U
Hier vindt u de maatregelen die op dit moment bij ons gelden rond corona. Kijk hier altijd kort voor uw bezoek aan één van onze locaties of die van De Bloedafname. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en kan uw afspraak veilig en vlot doorgaan.  

Veelgestelde vragen coronavaccinatie
Heeft u een vraag over de coronavaccinatie? Kijk dan op de website van het RIVM voor vragen en antwoorden over dit onderwerp.