Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Jules Keyzer neemt afscheid, Karin Nabbe nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

Op 1 januari 2019 neemt Jules Keyzer afscheid als voorzitter van de Raad van Bestuur (RvB) van Diagnostiek voor U. Zijn rol als voorzitter van de Raad van Bestuur wordt overgenomen door Karin Nabbe.

Benoeming Karin Nabbe
Karin Nabbe is geen onbekende binnen Diagnostiek voor U. Sinds 1 november 2011 werkt ze bij Diagnostiek voor U als laboratoriumspecialist klinische chemie. Ze heeft haar werk op het laboratorium altijd afgewisseld met klantrelaties om verbeterpunten te signaleren en problemen op te lossen. Karin blinkt uit in klantgerichtheid en de wens om diagnostiek regionaal en landelijk op de kaart te zetten bij zorgverleners. Karin is onder meer algemeen bestuurslid bij de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde (NVKC). Ook is zij bestuurslid van de Zorggroep Verloskunde Zuid Oost Brabant. De Raad van Toezicht ziet in haar de ideale kandidaat om Jules Keyzer op te volgen.

Afscheid Jules Keyzer
Jules Keyzer neemt na ruim 33 jaar afscheid van Diagnostiek voor U. Onder zijn leiding groeide de organisatie uit tot één van de leidende diagnostische centra van Nederland met meer dan 30 diagnostische locaties en ruim 130 bloedafnamelocaties in Oost-Brabant en Limburg. 
 

Karin Nabbe

Karin Nabbe