Al onze onderzoeken zijn op afspraak. U kunt een afspraak voor bloedafname maken via de button hierboven.

Inleveren van bijvoorbeeld urine of ontlasting kan wel zonder afspraak, behalve in Asten.

Lees voor uw bezoek de informatie op onze homepage.

Locatie Stratumsedijk Eindhoven gedeeltelijk 'gewone' en isolatiepost

Sinds het begin van de coronacrisis hebben we onze locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven ingericht als isolatiepost. Dit houdt in dat wij hier extra maatregelen hebben getroffen, zodat wij ook patiënten met klachten die kunnen wijzen op besmetting met COVID-19 kunnen blijven helpen. Bij extra maatregelen moet u denken aan beschermende kleding voor onze medewerkers, mondkapjes, extra ontsmettingsmomenten (buiten de 'normale' ontsmettingsregels). 

Inmiddels merken wij dat we onze locatie aan de Stratumsedijk niet meer hele dagen als isolatiepost nodig hebben. Daarom is deze locatie vanaf maandag 29 juni 's ochtends tot 12.30 uur een 'gewone' post, waar patiënten zonder aan COVID-19-gerelateerde klachten - op afspraak - terecht kunnen. 's Middags is de locatie dan weer beschikbaar voor patiënten die wel deze klachten hebben. Zij zijn - ook op afspraak - welkom vanaf 13.10 uur.

Door vroeg in de middag 40 minuten te sluiten, willen we voorkomen dat mensen zonder en met klachten elkaar tegenkomen. Op die manier blijven wij veilig werken én kunnen we alle patiënten helpen. 

Wilt u een afspraak maken?
Voor bloedafname kan dit eenvoudig online. Voor de overige onderzoeken kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 21 41 149.