Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Locatie Stratumsedijk Eindhoven gedeeltelijk 'gewone' en isolatiepost

Update 13 juli

Sinds het begin van de coronacrisis hebben we onze locatie aan de Stratumsedijk in Eindhoven ingericht als isolatiepost. Dit houdt in dat wij hier extra maatregelen hebben getroffen, zodat wij ook patiënten met klachten die kunnen wijzen op besmetting met COVID-19 kunnen blijven helpen. Bij extra maatregelen moet u denken aan beschermende kleding voor onze medewerkers, mondkapjes, extra ontsmettingsmomenten (buiten de 'normale' ontsmettingsregels). 

Inmiddels merken wij dat we onze locatie aan de Stratumsedijk niet meer hele dagen als isolatiepost nodig hebben. Daarom is deze locatie vanaf maandag 29 juni 's ochtends tot 12.30 uur een 'gewone' post, waar patiënten zonder aan COVID-19-gerelateerde klachten - op afspraak - terecht kunnen. Op woensdagmiddag is de locatie beschikbaar voor patiënten die wel deze klachten hebben. Zij zijn deze middag - ook op afspraak - welkom vanaf 13.10 uur.

Wilt u een afspraak maken?
Voor bloedafname kan dit eenvoudig online. Voor de overige onderzoeken kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 088 - 21 41 149.