"Handig zo’n geheugensteuntje voor mijn jaarlijkse controle"

SMS herinnering voor uw afspraak

Voor Harry, van ons

Nieuwe huisvesting Diagnostiek voor U

Voor de zomer van 2014 verhuist Diagnostiek voor U haar hoofdkantoor naar de Boschdijk 1119 in Eindhoven. In dit pand zullen het laboratorium en ondersteunende afdelingen gehuisvest worden. Daarnaast komt hier een extra patiëntlocatie, zodat patiënten van onze aanvragend huisartsen in Eindhoven Noord dichtbij terecht kunnen voor al hun diagnostische onderzoeken, waaronder röntgen, MRI, echoscopie, biometrie en bloedafname.

Met deze nieuwe huisvesting kan het laboratorium van Diagnostiek voor U de noodzakelijke groei doormaken, haar efficiency verbeteren en daarmee haar kosten verlagen. In de huidige panden van Diagnostiek voor U kon het laboratorium niet verder groeien en werden de kosten te hoog. Met het nieuwe pand zijn de kosten per m2 lager. Daarnaast kan onze laboratoriumdiagnostiek verder uitgebreid worden met onder meer Medische Microbiologie. Met het nieuwe pand kan Diagnostiek voor U zich sterk positioneren in de markt als een efficiënt en professioneel laboratorium voor zowel de eerste- als tweede lijn. 

Het huidige pand aan de Stratumsedijk blijft gehandhaafd als patiëntlocatie. De beide andere panden worden herontwikkeld: het pand aan de PC Hooftlaan wordt verkocht en op de plaats van het pand aan de Bomanshof komen parkeerplaatsen.

De patiëntlocatie zal naar verwachting voor de zomer 2014 geopend worden. De verhuizing van de ondersteunende afdelingen en het laboratorium worden nader gepland.