Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Winnaar prijsvraag Healthlab bekend

Op 18 en 19 maart j.l. opende het Philips Museum weer haar deuren in het kader van de landelijke Week van de Zorg & Welzijn. Net als vorig jaar werd in samenwerking met Diagnostiek voor U en Jet-Net het HealthLab georganiseerd.

Met diverse metingen en proefjes konden de ruim 1200 bezoekers zelf hun fitheid in beeld brengen en invullen op een ‘fit-card’. Ook konden zij door middel van moderne technieken een kijkje nemen in het lichaam en meer leren over het DNA van de mens.

Kinderen kregen na hun bezoek aan het Healthlab een prijsvraag mee waarin zij werden uitgedaagd om na te denken over een nieuwe uitvinding, die in de toekomst helpt om de gezondheid van mensen te verbeteren. Alle inzendingen werden getoond bij het Philips Museum en voor de deelnemer met de beste uitvinding viel er een Fitbit te winnen.

Uit alle inzendingen is Veerle Doreleijers gekozen als winnaar. Haar idee om een foto, filmpje of een zoekplaat zoals ‘Waar is Wally’ te projecteren aan de binnenkant van een MRI-scan wordt beloond met een Fitbit. Zij krijgt de Fitbit binnenkort thuisgestuurd. Wij wensen haar veel plezier hiermee!