"Handig zo’n geheugensteuntje voor mijn jaarlijkse controle"

SMS herinnering voor uw afspraak

Voor Harry, van ons

Zondag 3 februari: lezing Eerstelijns gezondheidszorg in beeld

Onze oud-voorzitter van de Raad van Bestuur, Jules Keyzer, verzorgt op zondag 3 februari samen met Ed Berends (huisarts en lid van de Raad van Bestuur van SGE) een lezing bij Stichting Eindhoven in Beeld. De lezing ‘Eerstelijns gezondheidszorg in beeld’ begint om 13.00 uur en is in het Erfgoedhuis, Gasfabriek 4 in Eindhoven. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. 

Diagnostiek voor U en SGE zijn beide voortgekomen uit de Philips Medische Dienst en het Philips Biomedisch Laboratorium. Keyzer en Berends schetsen vanuit het rijke ervaring vanuit het verleden een beeld van de eerstelijns gezondheidszorg in Eindhoven, zij bespreken de huidige stand van zaken en openen een perspectief op de toekomst. 

De toegang tot het Erfgoedhuis bedraagt € 2. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. 

Expositie
Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 11.00 uur tot 16.00 uur in het Erfgoedhuis terecht voor de expositie ‘Zorg in Eindhoven’. De geschiedenis van de Eindhovense gezondheidszorg wordt uitgebreid in beeld gebracht, vanaf de pioniers tot op de dag van vandaag. Een bezoek aan de expositie is gratis. 

Bezoekers van het Erfgoedhuis kunnen betaald parkeren via de inrit op het NRE-terrein aan de Nachtegaallaan. Fietsen stallen is mogelijk. Het Erfgoedhuis is rolstoeltoegankelijk.