Overzicht locaties
Hier vindt u een overzicht van onze locaties. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat u niet op de door u gewenste dag op de locatie van uw keuze terecht kunt. U kunt dan in het overzicht op regio of op postcode zoeken naar een andere locatie bij u in de buurt. Vervolgens kunt u een afspraak inplannen voor deze locatie.

Bent u trombosepatiënt?
Zorg er dan voor dat de bloedafname voor 13.00 uur plaatsvindt. Kunt u geen afspraak meer inplannen op de controledatum die op uw strookje staat? Neem dan telefonisch contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden: 088 - 21 41 149. 

Overige onderzoeken en bloedafname in combinatie met een ander onderzoek
Wilt u een afspraak inplannen voor een ander onderzoek, bijvoorbeeld een hartfilmpje of röntgenonderzoek? Of wilt u een afspraak voor bloedafname in combinatie met een van onze andere onderzoeken? Bel ons dan op werkdagen via 088 – 21 41 149.

Afspraak afzeggen 
Moet u in de tijd tussen het maken van de afspraak en de afspraak zelf in quarantaine? Verzet uw afspraak dan naar een datum waarop u weer uit quarantaine bent. Dit kan kosteloos. U kunt ons hiervoor bellen via telefoonnummer 088 – 21 41 149.