Afspraak maken voor bloedafname 
Niet alle locaties van Diagnostiek voor U zijn open. Het kan dus zijn dat u verder moet reizen dan u gewend bent. Voor de locaties die open zijn, geldt dat de onderzoeken op afspraak plaatsvinden. Dat geldt ook voor bloedafname. U kunt hiervoor hieronder heel eenvoudig zelf een afspraak inplannen. 

Voor onderstaande bloedafnameonderzoeken is het helaas nog niet mogelijk om online een afspraak te maken. Dit kan alleen telefonisch via telefoonnummer 088 – 21 41 149. 

-    Glucose Tolerantie Test bij zwangerschap
-    NIPT bij zwangerschap
-    Bloedafname bij kinderen jonger dan 12 jaar
-    Afname voor onderzoek via Innatoss

Afspraak maken voor Trombosedienst Regio Eindhoven (TDRE)
Bent u trombosedienstpatiënt? Zorg er dan voor dat de bloedafname voor 13.00 uur plaatsvindt.


Overige onderzoeken
Voor alle overige onderzoeken zoals röntgenonderzoek, hartfilmpjes, radiologische echo’s en zwangerschapsecho’s kunt u een afspraak maken via afdeling Cliëntcontact, telefoonnummer 088 – 21 41 149.

Afspraak annuleren bij klachten
Heeft u een afspraak voor een onderzoek gemaakt, maar krijgt u daarna klachten als hoesten, koorts, verkoudheid, benauwdheid of geur- en smaakverlies? Dan vragen wij u de afspraak te annuleren en uw bezoek aan Diagnostiek voor U uit te stellen tot u klachtenvrij bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten? Neem dan contact op met de afdeling Cliëntcontact via telefoonnummer 088 – 21 41 149.