In het patiëntenportaal van Diagnostiek voor U kunt u zelf afspraken inplannen, onderzoeksuitslagen terugzien, lezen hoe u zichzelf kunt voorbereiden op een afspraak en vragenlijsten die bij uw onderzoek horen, invullen. Omdat het een online portaal is, kunt u dit heel eenvoudig thuis doen. Zo kunt u op ieder gewenst moment uw eigen zorggegevens bekijken.

Binnenkort beschikbaar 
U kunt binnenkort via deze pagina inloggen op het patiëntenportaal van Diagnostiek voor U met uw persoonlijke DigiD, met controle via sms of de DigiD app. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over het moment dat u gebruik kunt maken van het portaal.

Inloggen met DigiD
Wij vinden het belangrijk dat uw gegevens goed beveiligd zijn. Daarom kunt u alleen zelf inloggen op het portaal MijnDiagnostiekvoorU, via uw persoonlijke DigiD met een controle via sms of de DigiD app. Wilt u meer weten over DigiD en hoe u dit kunt gebruiken? Kijk dan eens op de website van DigiD of bekijk de eenvoudige uitleg hier

Om toegang te krijgen tot MijnDiagnostiekvoorU en uw medische gegevens, moet uw identiteit zijn vastgesteld bij Diagnostiek voor U. Als uw identiteit bij ons bekend is, kunt u via de volgende knop met behulp van uw DigiD inloggen in MijnDiagnostiekvoorU.

Meer informatie over MijnDiagnostiekvoorU
Wilt u meer weten over het patiëntenportaal? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen en antwoorden.