Atriumfibrilleren onderzoek

Aanvullend onderzoek bij boezemfibrilleren

Cardiale echo bij atriumfibrilleren

Uw huisarts heeft atriumfibrilleren (boezemfibrilleren) bij u vastgesteld. Dit houdt in dat u een onregelmatige, versnelde hartslag heeft. Met aanvullend onderzoek krijgen we een completer beeld van de werking van uw hart, en van de mogelijke oorzaken en gevolgen van het atriumfibrilleren. 

Voorbereiding
Uw huisarts beschikt over belangrijke medische informatie, bijvoorbeeld over uw medicijngebruik en over eventuele andere aandoeningen. Om het onderzoek bij Diagnostiek voor U goed uit te kunnen voeren en beoordelen hebben wij deze medische gegevens ook nodig. Uw huisarts kan deze informatie digitaal doorgeven, of invullen op het formulier waarmee u een afspraak maakt voor het onderzoek. Dit formulier neemt u naar Diagnostiek voor U. 

Het is belangrijk dat u zich op tijd meldt voor het onderzoek.

Een afspraak maken
U kunt een afspraak maken voor dit onderzoek bij atriumfibrilleren via de afdeling Cliëntcontact, telefoonnummer: 088 – 21 41 149.

Wat moet u meenemen?
- Het ingevulde en door u gecontroleerde aanvraagformulier (tenzij uw huisarts het onderzoek digitaal heeft aangevraagd)
- Een geldig legitimatiebewijs
- Uw actuele medicatie-overzicht.

Meer informatie
Lees onze patiëntenfolder voor meer informatie over dit onderzoek.
Voor meer informatie over atriumfibrilleren kunt ook u kijken op de website van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG): www.thuisarts.nl.

Folder Atriumfibrilleren| pdf 256.5kb

Locaties

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur:
088 - 21 41 149

Voor bloedafname en röntgenonderzoek hoeft u geen afspraak te maken. Kijk hier voor de openingstijden van de verschillende locaties. 

Aanvraagcode

95051

Declaratiecode NZa

085070

Tarief

€127,67