Röntgenonderzoek

Röntgenonderzoek

Uw arts heeft gevraagd om een röntgenonderzoek. Met behulp van röntgenstraling kunnen we foto’s maken van de binnenkant van uw lichaam. Röntgenstraling wordt door de zachte weefsels van uw lichaam doorgelaten, terwijl de hardere weefsels, zoals de botten, de straling tegenhouden.

Zwangerschap
Bent u zwanger, of heeft u het vermoeden dat u zwanger bent? Dan kunnen we beter geen röntgenfoto maken. Neemt u vóór het onderzoek contact op met de arts die het onderzoek voor u heeft aangevraagd.

Een afspraak maken
U kunt een afspraak maken voor het röntgenonderzoek via de afdeling Cliëntcontact, telefoonnummer: 088 – 21 41 149. Voor dit onderzoek kunt u ook zónder afspraak langskomen op onze hoofdlocaties in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Panningen. Als u zonder afspraak komt, kan het wel zijn dat u even moet wachten.

Wat moet u meenemen? 
• Het ingevulde en door u gecontroleerde aanvraagformulier
• Een geldig legitimatiebewijs.

Folder Röntgenonderzoek| pdf 382.1kb

Kosten tarieven

De kosten van dit onderzoek zijn afhankelijk van de door uw zorgverlener aangevraagde onderzoeken. Deze kunt u terugvinden op het aanvraagformulier en opzoeken op de pagina tarieven.

Afspraak maken?

Dat kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur:
088 - 21 41 149

Voor bloedafname en röntgenonderzoek hoeft u geen afspraak te maken. Kijk hier voor de openingstijden van de verschillende locaties.