Hiervoor kunt u mailen naar de afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl. Uw account wordt gereset, waarna u met uw huidige gegevens weer kunt inloggen.

Voor vragen over ZorgDomein kunt u kijken op de pagina ZorgDomein. Hier vindt u een PDF met veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ).

Om een Cyberlab-account aan te vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl

Neem contact op met de afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl. Zij kunnen u verder helpen.

U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl. Zij kunnen u verder helpen.

Waarschijnlijk is het onderzoek nog niet compleet afgerond. U kunt altijd de aanvragerslijn bellen voor de status van het onderzoek: 088 – 21 41 200 of 073 – 640 19 55.

Als uw vraag ontbreekt in bovenstaande informatie, kunt u op de pagina Cyberlab wellicht de gewenste informatie vinden. U kunt met vragen ook terecht bij onze afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl.

Vanwege privacy voor cliënten is het niet mogelijk om gegevens van andere praktijken in te zien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Cliënthelpdesk via clienthelpdesk@diagnostiekvooru.nl.

Gaat een van uw medewerkers uit dienst? Vergeet deze niet bij ons af te melden om de toegang tot Cyberlab te blokkeren (ten behoeve van de privacy van uw cliënten/patiënten).