Werken bij Diagnostiek voor U

Uit recent onderzoek onder onze werknemers blijkt dat Diagnostiek voor U een organisatie is waar onze medewerkers met vertrouwen naar toe gaan en waar het plezierig is om te werken. Een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleidingsmogelijkheden centraal staan.

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé van groot belang. Wanneer onze medewerkers goed kunnen functioneren, brengt dat immers de kwaliteit van de zorg op een hoger niveau. Door medewerkers bewust te maken van hun eigen gezondheid, werken we aan een zo laag mogelijk ziekteverzuim. Dit doen we door het aanbieden van diverse activiteiten en workshops gericht op bewegen en ontspanning. Daarnaast wordt geregeld fruit beschikbaar gesteld. Voor de kantooromgeving werken we volgens het concept van het “nieuwe samenwerken”. Dit houdt in dat je, afhankelijk van de aard van het werk, een passende werkplek zoekt, zoals bijvoorbeeld een bureau in een open gedeelte waar afdelingen die veel met elkaar samenwerken bij elkaar zitten, een gesloten concentratiewerkplek, een cockpit, een sta-vergaderplek of een fietswerkplek.

Momenteel zijn er ruim 500 medewerkers, waarvan het merendeel parttimers. Diagnostiek voor U kenmerkt zich door een open cultuur waarin alle medewerkers van de organisatie voor elkaar bereikbaar zijn. Onze organisatie is in de laatste jaren heel hard gegroeid en groeit nog steeds. De dynamiek van de onderneming is meteen merkbaar op de werkvloer. Kortom: een dynamische, vertrouwde organisatie om voor te werken.

Bekijk hieronder de filmpjes over werken bij Diagnostiek voor U.