Werken bij Diagnostiek voor U

Bij Diagnostiek voor U vinden we een goede balans tussen werk en privé van groot belang. Van onze 500 medewerkers werkt het merendeel dan ook parttime. Diagnostiek voor U kenmerkt zich door een open cultuur waarin alle medewerkers van de organisatie voor elkaar bereikbaar zijn. 

We werken volgens het ‘nieuwe samenwerken’. Dit houdt in dat je, afhankelijk van de aard van het werk, een passende werkplek zoekt. Bijvoorbeeld een bureau in een open gedeelte waar afdelingen die veel met elkaar samenwerken bij elkaar zitten, een gesloten concentratiewerkplek, een cockpit, een sta-vergaderplek of een fietswerkplek.

Persoonlijke ontwikkeling, coaching en opleidingsmogelijkheden staan centraal bij Diagnostiek voor U. Wij bieden onze medewerkers graag de kans om door te groeien. Er zijn volop mogelijkheden om zowel intern als extern opleidingen te volgen, bijvoorbeeld via ons online platform ‘Leerplein’ waarop tientallen cursussen en trainingen te vinden zijn. 

Daarnaast bieden we via ons Happy & Healthy-programma diverse activiteiten en workshops aan die gericht zijn op bewegen en ontspanning en daarmee aan het duurzaam inzetbaar houden van jou als medewerker. Ook hebben we een bedrijfszorgpakket waarvan je eventueel ook preventief gebruik kunt maken.

Onze organisatie is in de laatste jaren heel hard gegroeid en groeit nog steeds. De dynamiek van de onderneming is meteen merkbaar op de werkvloer. Kortom: een dynamische, vertrouwde organisatie om voor te werken.

Heb je interesse om bij onze organisatie te komen werken? Zoek je een uitdagende en leerzame stageplek? Neem dan contact op met de afdeling HRM via werk@diagnostiekvooru.nl of bel 040 - 21 41 140.

Bekijk hieronder de filmpjes over werken bij Diagnostiek voor U.