Kennismakingsavond

Werken bij Diagnostiek voor U

Op zoek naar een parttimebaan als medewerker bloedafname? Kom dan naar ons vacaturecafé op 7 februari 2019!

Diagnostiek voor U is met haar uitgebreide dienstverlening een begrip in Zuidoost Brabant. Al 30 jaar zijn wij actief binnen de eerstelijns en tweedelijns gezondheidszorg en verzorgen wij medisch diagnostisch onderzoek (biometrie, beeldvorming, laboratoriumonderzoek) en leveren advies, ondersteuning en sturingsinformatie. Diagnostiek voor U heeft onder meer vestigingen in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Panningen.

Wij zoeken:  
Vakantiemedewerkers bloedafname 
regio Eindhoven, Helmond, Kempen en Den Bosch 

op basis van 0-uren contract, minimaal 3 ochtenden per week beschikbaar 

De werkzaamheden vinden vooral in de ochtenduren plaats van ongeveer 7.30-12.30 uur.

De Bloedafname 
De Bloedafname verzorgt bloedafnames voor Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis. Dit wordt georganiseerd vanuit Diagnostiek voor U. Als medewerker bloedafname neem je bloed af bij patiënten op bloedafnamelocaties, in tehuizen, instellingen en in thuissituaties. Je werkt zelfstandig en brengt het materiaal van patiënten naar een (centraal) uitwisselpunt.

Functie-eisen
•    Je bent minimaal 10 weken beschikbaar van eind april tot en met oktober 2019. De eerste 4 weken aaneengesloten in verband met training
•    Medische vooropleiding (doktersassistent, analist, ziekenverzorger of verpleegkundige)
•    Studenten op MBO, HBO of universitair niveau richting verpleegkunde, klinische chemie, microbiologie of geneeskunde
•    Ervaring met het verrichten van bloedafnames is een pré
•    Flexibel, klantgericht en enthousiast
•    Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd
•    Je dient in het bezit te zijn van een eigen auto of een auto ter beschikking te hebben

Salarisindicatie 
Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0, salarisschaal 35/0 van de CAO-Ziekenhuizen. 

Informatie & interesse
Voor vragen en informatie m.b.t. deze vacature kun je contact opnemen met een van de teamleiders van de bloedafname: Jolanda Artz, Jeany van Geffen of Esther Looijen, 040-2141220. Maak je belangstelling kenbaar door het formulier hieronder in te vullen. Dit kan tot 18 januari 2019. In de week van 29 januari 2019 hoor je of je uitgenodigd wordt voor de wervingsavond op 7 februari.  

De wervingsavond start om 19.00 uur en vindt plaats op ons hoofdkantoor aan de Boschdijk in Eindhoven. Na een presentatie over onze organisatie en de werkzaamheden starten we met speeddates om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. We sluiten de avond af met een rondleiding door ons laboratorium. De avond duurt tot 21.30 uur. We zorgen voor hapjes en drankjes tijdens deze avond en kijken er naar uit jou te ontmoeten!