"Na die val meteen maar even foto's laten maken"

Röntgenfoto’s zonder afspraak

Voor Jeroen, van ons

Beelden MRI meesturen met verwijzing

Sinds begin 2014 staat de mobiele MRI scanner van het MRI Centrum op maandag voor het hoofdkantoor van Diagnostiek voor U aan de Boschdijk in Eindhoven. Om de patiënten en huisartsen in de regio nog beter van dienst te kunnen zijn start het MRI Centrum vanaf 12 december met een nieuwe en snellere scanner.  

Het MRI Centrum heeft ook voor 2017 afspraken met alle verzekeraars gemaakt. Dit houdt in dat u patiënten mag verwijzen voor alle indicaties waarbij een MRI nodig is. 

Naast de nieuwe en snellere scanner start het MRI Centrum in 2017 met Zero Foot Print, een viewer waarmee u MRI beelden en verslagen eenvoudiger en sneller kunt bekijken. Door middel van een link kunnen beelden en verslagen snel worden verstuurd en gedeeld. Hierbij is geen software installatie noodzakelijk en worden de onderzoeksresultaten op een veilige manier uitgewisseld. De betreffende link is opgenomen in de uitslag die u krijgt. U kunt deze bij verwijzing meesturen, zodat de specialist direct toegang heeft tot de beelden.