"Met mijn bolle buik is het fijn dat ik voor de deur kan parkeren"

Gratis parkeren op alle locaties

Voor Elke, van ons

Radiologische echo's bij Diagnostiek voor U in Valkenswaard

Vanaf 3 januari 2017 kunnen uw patiënten naast bloedonderzoek en diverse andere onderzoeken ook voor radiologische echo's bij Diagnostiek voor U in Zorgcentrum Kempenhof Valkenswaard terecht.

Anke van Hout, relatiemanager Diagnostiek voor U: “Door de toevoeging van het spreekuur radiologische echo’s op onze locatie in Zorgcentrum Kempenhof bieden wij uw patiënten een nog breder pakket aan diagnostiek, snel en dichtbij in hun eigen woonomgeving.”

Zorgcentrum Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard is goed bereikbaar. Patiënten die met de auto komen, kunnen gratis parkeren vóór de deur, of met een parkeerschijf in de blauwe zone naast het zorgcentrum. Voor bloedafname kunnen zij, met uw aanvraag, dagelijks van 7.30 tot 10.00 uur zonder afspraak terecht. Beeldvormend onderzoek (zoals radiologische echo’s) en functieonderzoeken (zoals hartfilmpjes) zijn op afspraak.

Snel de uitslag
De radiologische echo’s worden uitgevoerd door radiologen van Diagnostiek voor U. De uitslagen ontvangt u – afhankelijk van het soort onderzoek - binnen 1 tot 3 dagen. 

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze radiologische echo's of locatie Kempenhof? Neem dan contact op met Anke van Hout, relatiemanager, via 06 - 29 25 11 75 of anke.van.hout@diagnostiekvooru.nl.