"Na die val meteen maar even foto's laten maken"

Röntgenfoto’s zonder afspraak

Voor Jeroen, van ons

Scholing voor uw “FTO”-groep: OSAS en diagnostiek Atriumfibrilleren/Hartfalen

De kalender voor de nascholing in uw FTO-groep of Hagro is waarschijnlijk al wel vastgesteld. Heeft u eraan gedacht een DTO op te nemen? Als u dat alsnog wilt doen dan kunt u zich aanmelden via: DTO@meetpuntkwaliteit.nl

Als u nog ruimte heeft voor een ander onderwerp, dan kunnen we voor uw Hagro / FTO-groep een scholing verzorgen over OSAS-diagnostiek in de eerste lijn. Deze scholing sluit aan bij de mogelijkheid om bij Diagnostiek voor U polygrafie aan te vragen voor uw mogelijke OSAS-patiënt. Uw praktijkondersteuner krijgt over dat onderwerp een scholing aangeboden via Stichting KOH, op 31 maart a.s. 

Een ander onderwerp waarover we, samen met onze cardioloog, kleine groepen scholing kunnen aanbieden is de integrale diagnostiek van Atriumfibrilleren en Hartfalen. De kaderartsen hartvaatziekten worden hierbij (minstens inhoudelijk) betrokken. De NHG-standaard volgend kunt u een aantal patiënten met atriumfibrilleren goed zelf in kaart brengen en begeleiden. Dat geldt ook voor (de diagnostiek van) beginnend hartfalen. We besteden er in de scholing aandacht aan hoe u daarbij ondersteund kunt worden.

Mocht u hier in uw Hagro/FTO groep aandacht aan willen besteden, neem dan contact op met uw relatiemanager via telefoonnummer 088 – 21 41 291, of met Annelies Lucas (medisch directeur) via: annelies.lucas@diagnostiekvooru.nl. We organiseren graag een scholing voor u.