Al onze onderzoeken zijn op afspraak

Inleveren van materiaal voor laboratoriumonderzoek kan zonder afspraak, tijdens openingstijden

Kijk voor uw bezoek op www.diagnostiekvooru.nl/info

Vanaf 28 juni nieuwe barcodestickers Diagnostiek voor U!

Diagnostiek voor U gaat vanaf maandag 28 juni a.s. met nieuwe barcodestickers werken. Deze nieuwe barcodestickers zijn herkenbaar aan de barcodes met een kleurcode. Ze moeten vanaf die dag gebruikt worden als barcode materiaal sticker Bloedafname en geplakt worden op de buisjes en de aanvraagformulieren. Omdat de kleurcode overeenkomt met de kleur van de buisjes zijn de nieuwe barcodestickers gemakkelijk in het gebruik voor de bloedafname medewerkers.

Waarom nieuwe stickers?
De nieuwe gekleurde barcodestickers zijn noodzakelijk om papierloos werken in de toekomst mogelijk te maken én kans op fouten verder te minimaliseren. Zo draagt Diagnostiek voor U ook op dit vlak verder bij aan zinnige en zuinige zorg, waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan.

gekleurde barcodestickers

Hoe te bestellen?
De zelfprikkende praktijken en instellingen die nu al samenwerken met Diagnostiek voor U ontvangen in de komende week automatisch de nieuwe barcodestickers per post. U wordt hier persoonlijk over geïnformeerd. U hoeft daar niets voor te doen.

Vanaf 28 juni zijn deze nieuwe barcodestickers (Label 1) ook te bestellen via het bestelformulier op de website van Diagnostiek voor U zie Diagnostiek voor U - Bestelformulier. Qua bestelwijze verandert er niets.

De oude (zwart-wit) barcodestickers zijn tot en met zaterdag 26 juni te gebruiken, maar kunnen vanaf maandag 28 juni niet meer gebruikt worden. Deze kunnen gewoon weggegooid worden.