"De assistente kon me meteen vertellen of ik een ontsteking heb"

Diagnostiek bij de huisarts

Voor Nienke, van ons

Wijzigingen urinepotjes

Wijzigingen urinepotjes
Al jarenlang verstrekken wij gratis vacutainer-urinepotjes voor laboratoriumonderzoek aan onze aanvragers. Wij merken dat het grootste deel van deze potjes wordt gebruikt voor onderzoek in de eigen huisartsenpraktijk, zoals de urinestriptest. Hoewel wij deze potjes graag gratis zouden willen blijven leveren, blijkt dit in de huidige tijd van verdergaande kostenbeheersing in de zorg helaas niet mogelijk.

Service: eenvoudige potjes tegen kostprijs
Wij hebben eenvoudigere potjes (zonder vacutainersysteem en met groene schroefdeksel) beschikbaar welke tegen de kostprijs van € 9,25 per 100 stuks (excl. BTW) bij ons besteld kunnen worden. Wij bezorgen deze vervolgens zonder meerkosten. Let op: deze potjes zijn niet geschikt voor onderzoeken door Diagnostiek voor U.

De vacutainerpotjes (voor klinisch chemisch onderzoek bij Diagnostiek voor U) leveren we voortaan direct in zakje A, mét patiëntinstructie. Deze zijn kosteloos in dozen van 30 stuks te bestellen. Voor microbiologisch onderzoek in urine (kweken) dient de Uriswab in zakje E mee te geven (kosteloos), uiteraard ook inclusief patiëntinstructie.


Navulbare dozen voor afnamematerialen A t/m E
We hebben een verbetering doorgevoerd op de gele dozen met afnamemateriaal. In plaats van de wegwerpdozen (A t/m E), kunnen voortaan stevige navulbare dozen besteld worden (gratis).

De bijbehorende zakjes kunnen los besteld worden in de gewenste hoeveelheid. Zo is er nooit te veel of te weinig materiaal op voorraad. Dit is ook van belang voor de materialen waar een houdbaarheidsdatum op zit: de houdbaarheidsdatum zullen wij voortaan met een sticker kenbaar maken op het zakje.

Alle materialen kunnen besteld worden via onze website. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw relatiemanager of via onze afdeling Klantrelatie via 088 – 21 41 291 ofklantrelatie@diagnostiekvooru.nl