Verloskundige

U kunt uw cliënten naar Diagnostiek voor U verwijzen voor zwangerschapsechoscopie (echografie á vue in verband met zwangerschap, SEO, combinatietest, prenatale diagnostiek en bloedafname voor NIPT) en gynaecologische echo's. Wij voeren tevens het bloedonderzoek uit in ons eigen laboratorium.

Onze afdeling zwangerschapsechoscopie en gynaecologie staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Al onze echoscopisten zijn hoog opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold.

Met meer dan 10.000 zwangeren per jaar zijn wij het grootste echocentrum in Nederland, met ruim 25 jaar ervaring ter ondersteuning van de kwaliteit van de zorgverlening in de eerste lijn. Wij werken met meerdere locaties, dichtbij u en uw cliënten in de buurt, ook 's avonds. Vanuit onze kernwaarden streven wij naar een gastvrije omgeving, waar cliënten zich prettig voelen. Dit wordt bevestigd door de hoge waarderingen die wij krijgen voor klanttevredenheid.

Wij onderhouden nauwe contacten met de verloskundekringen in ons werkgebied en werken mee aan de bevordering van de samenwerking tussen eerste en tweede lijns verloskundige zorg. Wij organiseren regelmatig nascholingen en bieden stageplaatsen voor de opleiding verloskundige echoscopie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van echoscopie voor uw cliënten?
Neem dan contact op met een van onze relatiemanagers.

Direct naar

Login Cyberlab Umail

Laatste nieuws