"Met mijn bolle buik is het fijn dat ik voor de deur kan parkeren"

Gratis parkeren op alle locaties

Voor Elke, van ons

Even voorstellen: Arts Microbioloog Ann Demeulemeester

Vanaf 1 september is Ann Demeulemeester bij ons in dienst gekomen als arts microbioloog.
Ann is geboren en getogen in België en woont daar nog steeds. Na haar opleiding tot analist heeft Ann de opleiding Geneeskunde met de specialisatie Klinische Biologie gevolgd. Na nog een aanvullende opleiding in Nederland werd Ann arts-microbioloog en kon zij beginnen met haar werkzaamheden in Nederland. 

Tijdens de tien jaar die ze werkzaam is heeft Ann vooral veel voor de eerstelijn gewerkt. Het zorgen voor correcte diagnostiek, een juiste advisering, het meedenken, lesgeven en begeleiden, het weten dat patiënten vooruit geholpen kunnen worden, zijn zaken waar Ann haar energie uit haalt.

Met de komst van Ann Demeulemeester kunnen wij ons aanbod in Medische Microbiologie verder gaan uitbreiden en onze dienstverlening naar de eerstelijn verder verbeteren. 

We brengen momenteel alles in gereedheid om de medische microbiologische analyses zelf uit te gaan voeren. Dit zal leiden tot een snelle rapportage, zoals u ook gewend bent vanuit de klinische chemie en hematologie, van kwalitatief hoogwaardige resultaten. Daar waar het van toepassing is zullen deze resultaten voorzien worden van commentaar. Dit kan betrekking hebben op de interpretatie of kan een behandeladvies betreffen. 

Ann Demeulemeester is voor vragen op het gebied van medische microbiologie direct voor u bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 21 41 371. Bij geen gehoor kunt u dringende zaken ook altijd op de mail zetten naar ann.demeulenmeester@diagnostiekvooru.nl.