"Voor mijn werk fiets ik even langs om bloed te laten prikken"

Bloedprikken zonder afspraak

Voor Rutger, van ons

Maandag 2 juni: start patiëntonderzoeken aan de Boschdijk 1119

Op maandag 2 juni opent onze nieuwe patiëntlocatie aan de Boschdijk 1119 in Eindhoven. Deze locatie wordt een vierde hoofdlocatie (naast Eindhoven Stratumsedijk, 's-Hertogenbosch en Panningen). Uw patiënten kunnen hier terecht voor alle onderzoeken:

- Alle beeldvormende onderzoeken, zoals röntgen, radiologische echo, MRI en DEXA
- Alle zwangerschapsonderzoeken
- Alle functieonderzoeken
- Bloedafname en alle laboratoriumonderzoeken

Uw patiënten kunnen ook aan de Boschdijk rekenen op de service die u van ons gewend bent:
- Ruime openingstijden
- Prettige, gastvrije sfeer
- One stop shopping (meerdere onderzoeken na elkaar gepland)
- Snel terecht, korte wachttijden (én binnenlopen voor röntgen en bloedafname)
- Makkelijk bereikbaar
- Gratis parkeren

Waarom deze extra locatie?
Als onafhankelijk medisch diagnostisch centrum willen wij zinnige, zuinige en nabije zorg toegankelijk maken voor de eerste lijn. Met de nieuwe huisvesting aan de Boschdijk kunnen wij een grote patiëntgroep in Eindhoven Noord en omliggende gemeenten dichterbij van dienst zijn. Ook vestigen we hier ons nieuwe laboratorium. Hierdoor kunnen wij onderzoeken efficiënter uitvoeren én ons aanbod uitbreiden. Daarbij worden onze kosten per m2 in de nieuwe huisvesting lager. Allemaal zaken die bijdragen aan zinnige, zuinige en nabije zorg voor uw patiënten.

Laboratorium en ondersteunende afdelingen
In ons nieuwe state-of-the-art laboratorium wordt het hele logistieke traject geautomatiseerd, waardoor er personele capaciteit vrijkomt voor uitbreiding van ons aanbod. Zoals we nu al met medische microbiologie zijn gestart. Het nieuwe laboratorium zal naar verwachting in het najaar in gebruik genomen worden. Ook de ondersteunende afdelingen zullen verhuizen naar de Boschdijk 1119. Met flexibele werkplekken kunnen we onze overheadkosten verlagen, in lijn met de nieuwe tariefstructuur voor eerstelijns diagnostiek.

Patiëntlocatie Stratumsedijk blijft
Het pand aan de Stratumsedijk blijft gehandhaafd als patiëntlocatie voor al onze onderzoeken. De andere twee panden (aan de Bomanshof en PC Hooftlaan) waar vooral ondersteunende afdelingen gehuisvest waren, worden herontwikkeld.

Nieuwsgierig geworden? 
Donderdag 12 juni wordt het pand officieel geopend: we nodigen u dan graag daarvoor uit!