"Voor mijn werk fiets ik even langs om bloed te laten prikken"

Bloedprikken zonder afspraak

Voor Rutger, van ons

MRI onderzoek nu ook op locatie Eindhoven

Diagnostiek voor U werkt voor MRI onderzoek nauw samen met het MRI Centrum in 
’s-Hertogenbosch. Sinds 11 november is de huidige samenwerking uitgebreid naar Eindhoven. Uw patiënten kunnen voor een MRI onderzoek dan ook terecht bij de mobiele MRI locatie bij Diagnostiek voor U in Eindhoven. 

Snel terecht 
Uw patiënt kan binnen één week voor een scan terecht, op maandag in Eindhoven (Bomanshof 6) en op maandag t/m donderdag bij het MRI Centrum in ’s-Hertogenbosch (Hugo de Grootlaan 20-22). Na afloop van de scan sturen wij de verslaglegging automatisch via Edifact naar uw HIS. Daarnaast krijgt u de beelden op Cd-rom toegestuurd, inclusief een kopie van het verslag.

Zo vraagt u een MRI onderzoek aan
Aanvragen doet u eenvoudig digitaal via Zorgdomein of via het speciale aanvraagformulier. Om het u makkelijk te maken hebben we enkele aanvraagformulieren bijgevoegd, samen met de informatiefolder die u aan uw patiënt kunt meegeven. Het ingevulde aanvraagformulier stuurt of faxt u naar het MRI Centrum. Het MRI Centrum neemt vervolgens rechtstreeks contact op met uw patiënt voor het maken van een afspraak. Meer aanvraagformulieren en informatiefolders zijn eenvoudig bij te bestellen via onze website.

Vergoeding via zorgzekering 
Indien u een patiënt doorverwijst voor een MRI van de knie of lage rug (LWK), accepteren wij patiënten van alle zorgverzekeraars, ongeacht de beperkingen van de zorgverzekeraar. Wel blijft de patiënt zelf verantwoordelijk voor het eigen risico. Voor alle overige onderzoeken en bijbehorende vergoedingen verwijzen we u graag naar het overzicht op de website van het MRI Centrum: www.mricentrum.nl/verwijzers/vergoeding-kosten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Uw relatiemanager bij Diagnostiek voor U staat u graag te woord.